آیا از تاثیرات تغذیه در افزایش و کاهش بیماری آلزایمر اطلاع دارید؟
چگونه می توان از آلزایمر پیشگیری کرد؟
آلزایمر یک بیماری پیشرونده عصبی است که با کاهش توانایی شناختی مشخص میشود. در حال حاضر هیچ درمان موثری برای این بیماری وجود ندارد. با این حال، برخی اقدامات، مانند مداخلات تغذیه ای، می تواند پیشرفت بیماری را کاهش دهد.
در مطالب پیشین این مجله به علائم آلزایمر پرداخته ایم. مطالعات اخیر نشان می دهد که شروع و پیشرفت آلزایمر به شدت با سبک زندگی، از جمله رژیم غذایی مرتبط است. مداخله تغذیه ای مناسب رویکرد خوبی برای به تاخیر انداختن زوال عقل، دمانس است و خطر شروع و پیشرفت آلزایمر را کاهش میدهد. پیروی از یک الگوی غذایی سالم، افزایش مصرف غذاهای گیاهی، پروبیوتیک ها، آجیل ها و اسیدهای چرب غیراشباع امگا ۳ و کاهش مصرف چربیهای اشباع شده، پروتئینهای حیوانی و قندهای تصفیه شده میتواند خطر ابتلا به اختلالات عصبی شناختی از جمله آلزایمر را کاهش دهد.
در کلیپ کوتاه زیر به راه های تغذیه ای ساده جهت پیشگیری از آلزایمر اشاره شده است.
اگر در باز شدن کلیپ بالا مشکل دارید می توانید آن را طریق هر یک از لینک های زیر مشاهده کنید:
لینک اینستاگرام:
https://www.instagram.com/reel/Cv2SXqyoxKz/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==
لینک تلگرام:
علائم آلزایمر چیست؟
با شناخت علائم این بیماری می توان به تشخیص سریع آن کمک کرد و سریعتر جلوی پیشرفت آن را گرفت. برای دانستن علائم آلزایمر مطلب زیر را مشاهده نمایید.
علت بیماری آلزایمر چیست؟
برخی عوامل و فاکتورهای درونی و بیرونی ممکن است باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر شود. این موارد را می توانید در مطلب زیر مشاهده نمایید.
2 پاسخ به “چگونه از آلزایمر در امان باشیم؟”